Saturday, 29 April 2017

Kuka: Lojërat Olimpike dhe Evropiani vulosën Pavarësinë

Friday, 17 February 2017 12:35

KUKA

rajneri i Përfaqësueses së Kosovës në Xhudo, Driton Kuka deri sa ka uruar 17 shkurtin, ka thënë se viti 2016 ka vulosur Pavarësinë e Kosovës me të arriturat, transmeton Klan Kosova.

 

“Evropiani në Rusi dhe Lojërat Olimpike vulosën në mënyrën më të dashur për mua Pavarësinë e shtetit tonë”, ka shkruar Kuka në llogarinë e tij në Facebook.