Saturday, 29 April 2017

Rihanna e shfaq linjën e veshjeve në Paris

Published in Showbiz Wednesday, 21 September 2016 11:50

Rihanna

Rihanna vjen me vijën e saj të veshjeve në bashkëpunim me markë sportive Puma.

E, linjen e re këngëtarja do ta  prezantoj gjatë javës së ardhëshme në “Paris Fashion Week”. Linja quhet “Riri”

 

Rihanna po mbetet e sukseshme në muzikë, por edhe në fushën e modës, ku është mjaftë productive dhe po fiton mirë.

 

Produktet e dizajnuar anga ajo janë pëlqyer shumë deri më tani.

 

Këngëtarja ka thënë se ka qenë ëndërr e saj që një ditë të punoj në industrinë e dizajnit të modës.

 

Ajo ka thënë se këtë punë e merr shumë seriozisht.

 

Këngëtarja ka shtuar se po e prêt me emocione shfaqjen në Paris.