Saturday, 29 April 2017

“The Voice” për herë të parë më dy femra në juri (Foto)

Published in Showbiz Tuesday, 20 September 2016 13:16

3898BE8500000578 3797787 image a 207 1474353484229

Këngëtaret e njohura Miley Cyrus dhe Alicia Keys janë përzgjedhur për të qenë pjesë e jurisë në spektaklin më të njohur garues “The Voice”.

 

Miley Cyrus dhe Alicia Keys po ndryshojnë historinë e jurisë së këtij talent shou.

 

Për herë të parë në juri janë dy femra.

 

Si çdo herë juria e “The Voice” ka katër gjyqtarë në juri.

 

Dallimi është se tani numri i femrave dhe meshkujve është i barabartë, dy meshkuj që janë Blake Shelton dhe Adam Levine dhe dy femra Miley Cyrus dhe Alicia Keys.

3898C83500000578 0 image m 187 1474351542911

3898C98A00000578 0 image a 184 1474351502603