Thursday, 17 August 2017

Justin Bieber: Autogramet dhe fotografitë me fansat më bëjnë të ndihem si një kafshë në kopsht zoologjik(Foto)

Published in Showbiz Friday, 16 September 2016 13:24

justin bieber 8 hr

Justin Bieber është në këngëtarë shumë i famshëm nëpër krejt botën. Në çdo vend ku shkon atë e presin shumë fansa.


Po sa del në publik atij fansat i kërkojnë nënshkrimin, i kërkojnë të bëjnë fotografi më të.

 

Por kjo si duket nuk i pëlqen fare këngëtarit 22 vjeçar.


Madje ai ka thënë se kërkesat e shumta për të bërë fotografi me të e bejnë të ndihet si një kafshë në kopshtin zoologjik.


Edhe pse Justin Bieber i ka dhënë këto deklarata, ai dje është parë në një park në qytetin e Berlinit ku ka qenë i shoqëruar me disa fansa para se të fillonte konvcertin e tij në "Mercedes Benz Arena".


Justin ka dashur koalojë kohë dhe të argëtohet me ta por u ka kërkuar vetëm të shoqërohen pa bërë fotografi dhe pa ua dhënë nënshkrimin e tij.


Justin Biber u ka treguar edhe fansave me të cilët u shoqërua se ai nuk ndihet mirë duke bërë fot dhe duke dhënë nënshkrime.


Justin ka kaluar shumë mirë me fansat e tij tinejxherë. Madje ai ka luajtur basketboll me ta.

3867AEFE00000578 3791878 image a 32 1473977154828