Thursday, 17 August 2017

Në kërkim të një zëri të ri... Mundesi per djem dhe vajza.

 

A doni të punoni si prezantues/e dhe gazetar/e?

 

Radio Vala Rinore ju sjell një mundësi të shkëlqyer!

 

 konkurs per moderator 2016


CV-të tuaja i mirëpresim në e-mail adresën This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Për informata shtesë numri i telefonit: 038/240-888;

 

 

Nxitoni!

Shansi është para jush! Bëhu pjesë e radios që e dëgjojnë të gjithë.